TELEFON
+36 30 155 2750
ELÉRHETŐEK VAGYUNK
14:00 - 18:00

TE MEGÁLMODOD, MI MEGVALÓSÍTJUK

Segítünk, hogy elkápráztathasd ügyfeleidet.

A ColonialWorks csapata azért dolgozik, hogy vállalkozásod megjelenése a mai kornak megfelelve szemet gyönyörködtető, hiteles és profi legyen.

Vállalkozásunk 2016 óta segíti ügyfeleit a digitális megjelenés számos területén, legyen szó arculattervezésről, kiadványok elkészítéséről, közösségi megjelenésről, honlapról vagy webáruházról. Kezdő vállalkozásoktól egészen a több éve-évtizede működő cégekig, igyekszünk minden felmerülő igényt és ötletet megvalósítani.

Az évek során igazán változatos palettát sikerült összeállítani referenciáinkat illetően. A vendéglátástól a sportlétesítményeken és egyesületeken keresztül egészen az önkormányzati és nagyvállalati oldalakig, mindenbe belekóstoltunk. Megszerzett tapasztalatunk garancia a hozzáértő, gyors és felesleges kérdésektől mentes munkára.

Ugyanazzal a szeretettel és lelkesedéssel fogadjuk a szárnyaikat bontogató, kezdő vállalkozókat, mint a nagyvállalatok és önkormányzatok, hivatalok képviselőit. Személyes egyeztetések és az online kommunikáció segítségével egyaránt segítjük elő a gyümölcsöző, hatékony munkát.

Partnereink kezét a grafikák, honlapok elkészültét követően sem engedjük el teljesen: számos további szolgáltatással, folyamatos karbantartással igyekszünk ellenállóvá tenni műveinket az idő múlásának.

Mac környezet

A legmodernebb Apple eszközökkel dolgozunk és munkáinkat több böngészővel, célszoftverrel is teszteljük, ellenőrizzük.

Jogtiszta szoftverek

Grafikáinkat és kiadványainkat jogtiszta Adobe termékekkel készítjük (Photoshop, Illustrator, InDesign). Honlapjaink készítésekor csak eredeti bővítményeket használunk, kerüljük a “Nulled” és egyéb, potenciálisan veszélyes forrásokat.

Gondoskodás

Közös projektünk elkészülte után sem engedjük el a kezed: vállaljuk honlapod karbantartását, a folyamatos kapcsolattartást és grafikák készítését. Kérdéseidet is szívesen megválaszoljuk.

Online elérhetőség

Előnyben részesítjük az online levelezést és a videochatet, de igény esetén telefonon is állunk rendelkezésedre.
© 2020 ColonialWorks - Gyarmati Dávid e.v. - Minden jog fenntartva!
ipsum ut dolor commodo amet, ut