TELEFON
+36 30 155 2750
ELÉRHETŐEK VAGYUNK
14:00 - 18:00

Gyakori kérdések

Egy honlap elkészítésének ára számos tényezőtől függ: a tartalom mennyiségétől, a kívánt szolgáltatásoktól és funkcióktól, a tervezett munkamennyiség nagyságától. Éppen ezért mindenképp arra kérünk, hogy oszd meg velünk részletes elképzeléseidet. Ezek alapján pontos ajánlatot tudunk készíteni a számodra.

A vállalási idő függ a feltölteni kívánt tartalmak mennyiségétől, a szükséges funkciók bonyolultságától és attól is, hogy Te milyen gyorsan tudod számunkra biztosítani a szükséges információkat, tartalmi elemeket. Honlapok esetében jellemzően 5-10, míg webáruházak esetében 10-20 munkanap alatt készülünk el minden szükséges anyag kézhezvételétől számítva.

Igen, egyedi kedvezményeket és csomagárakat biztosítunk azok részére, akik több szolgáltatásunkat is igénybe veszik (pl. logótervezés és honlapkészítés).
Visszatérő ügyfeleink is jelentős kedvezményekre számíthatnak.

A szerződéskötés történhet személyesen vagy online is. Honlap és webáruház készítése esetén a szerződéskötéssel egyidőben díjelőleget is kérünk (ettől a visszatérő ügyfelek esetén igény szerint eltekintünk), a fennmaradó összeget pedig élesítést követően szükséges kiegyenlíteni. Minden esetben a 8 napos átutalást részesítjük előnyben.
Grafikai tervezés és kiadványszerkesztés esetén a látványtervek jóváhagyását követően esedékes a vállalási díj rendezése. A beérkezést követően adjuk át az elkészült anyagot a megfelelő formátumokban.

WordPress / Woocommerce weboldal esetén szívesen vállaljuk meglévő weboldal karbantartását, fejlesztését, javítását is.

Egyéb megállapodás hiányában a weboldal szerkesztése átadást követően a megrendelő feladata. Ehhez online vagy személyes oktatást is tartunk, ha szeretnéd. Árajánlatunk minden esetben tartalmaz egy havi karbantartási ajánlatot is, ebben az esetben mi elvégezzük a szükséges karbantartásokat, valamint a küldött tartalmakat is közzé tesszük.

Telefon

Facebook

Adataink

Székhely
(nincs személyes ügyfélfogadás):

2534 Tát, Berzsenyi Dániel utca 12.

Adószám:
67692947-2-31

© 2020 ColonialWorks - Gyarmati Dávid e.v. - Minden jog fenntartva!
Phasellus sed Aliquam mattis dapibus ut ut non ipsum id commodo eleifend