TELEFON
+36 30 155 2750
ELÉRHETŐEK VAGYUNK
14:00 - 18:00

Te megálmodod,
mi megvalósítjuk!

Most indulsz, és szeretnél egy igazán hozzád illő arculatot, ami “igazán a Tiéd”?
Vagy már van egy jól bejáratott vállalkozásod, ami megérett a vérfrissítésre?

Mindkét esetben segítünk, hogy a végén olyan logód és arculatod legyen, amire boldogan nézel, amire valóban büszke vagy! Vállaljuk logód, arculatod, névjegykártyád, online identitásod, szóró-és reklámanyagaid megtervezését rövid határidővel. A végeredményt számtalan formátumban, a nyomdai követelményeknek maximálisan megfelelve veheted át, hogy aztán remélhetőleg hosszú évekig gyönyörködhess benne.

Grafikai szolgáltatásaink

Logótervezés

Logód lesz az első dolog, amit potenciális ügyfeleid és vevőid szemügyre vesznek. Éppen ezért nagyon fontos, hogy alaposan átgondolt, esztétikus, a vállalkozáshoz illő grafika készüljön. Ha vannak ötleteid, azok mentén dolgozunk, s a skicceknek is nagyon örülünk. Akkor is segítünk, ha nincs kialakult ötleted, és természetesen több mintát is készítünk, hogy könnyebb legyen döntened. Ezt a lépést nem érdemes elkapkodni, logót ugyanis jó esetben hosszú évekre választasz.

Kisarculat

Alapvető arculati elemekre bizonyára szükséged lesz, aztán jó esetben további nyomdai anyagokra, online grafikákra. Éppen ezért szerencsés még a logó elkészültekor tisztázni arculatod alapjait: a meghatározó színeket, betűtípust, egyéb kiegészítő grafikai elemeket. Ezeket mind összekészítjük, átadjuk, és egy kisarculati kézikönyvben összegezzük.

Szóró-és reklámanyagok

A sikeres hirdetéshez és hírneved terjedéséhez nagy segítséget nyújthatnak a szóróanyagok és az alapvető nyomdai termékek. Ide tartozik például a névjegykártya, szórólap, prospektus, plakát és molinó. Ezek tervezésében is számíthatsz ránk, sőt! Az elkészült anyagok nyomdai előállításában is szívesen segédkezünk. Amennyiben a nyomdát magad intéznéd, úgy az állományokat a jelenlegi nyomdai szabványok szerint átadjuk részedre.

Online grafikák

Ma már a közösségi profilok épp úgy alapvető részét képezik egy vállalkozás marketing-jelenlétének, mint a névjegykártya vagy a saját honlap. Éppen ezért a kialakított arculatod alapján vállaljuk Facebook borítóképek, közösségi bejegyzések kreatívjainak elkészítését extragyorsan, kedvezményesen.

© 2020 ColonialWorks - Gyarmati Dávid e.v. - Minden jog fenntartva!
Nullam sed neque. consectetur velit, efficitur. tristique